Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Apartmány Vlčková
1 2
CykloturistikaCykloturistikaHistorické památkyHistorické památkyPřípojka na internetPřípojka na internetKrbKrbTelevizeTelevizeKuchyňkaKuchyňkaSaunaSaunaKoupání v okolíKoupání v okolíLyžařský vlekLyžařský vlek

Ubytování Apartmán
Kraj: Zlínský kraj
Turistická oblast: Střední Morava
Obec: Zlín
Ubytovací kapacita: 2 - 19 osob
Cena za noc: od 400 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Jana Komárková
Email pro rezervaci: j.komarkova1@gmail.com
Kontaktní telefon: +420777450360
Webové stránky objektu: www.apartmany-vlckova.cz

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Apartmány Vlčková

Provozovatel: Jana Komárková
Email provozovatele: j.komarkova1@gmail.com

Mobil: +420777450360
Skype: janickakom
Webové stránky: www.apartmany-vlckova.cz

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: www.apartmany-vlckova.cz

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 420 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 470 Kč
Cena za celý objekt / týden 0 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 0 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna 01.05. – 30.09.
Zimní seźona 01.10. – 30.04.
Zkrácený pobyt 2 dny

Ubytování ve třech soukromých luxusně vybavených apartmánech s infrasaunou v ceně, nedaleko krajského města Zlín a 4km od jedné z nejkrásnějších zoologických zahrad ZOO Lešná. Nechte se hýčkat nádhernou přírodou Hostýnských vrchů, Chřibů a Valašska.

Ubytování Zlín

Apartmán I. - Javorový apartmán
- je umístěn v prvním patře a v podkroví domu se samostatným vstupem ze společné chodby domu. Skládá se ze dvou pokojů v podkroví, kde jsou umístěné ložnice, z nichž jedna je průchozí pro 2-4 osoby s manželskou postelí a možností 2 přistýlek a druhá ložnice pro 2- 4 osoby je vybavena manželskou postelí a 2 samostatnými válendami. V případě potřeby je k dispozici na vyžádání zdarma dětská polohovací jídelní židlička a za poplatek dětská postýlka.

Dále je v apartmánu v prvním patře sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo, pračka, fén), plně vybavená kuchyňská linka (trouba, myčka,automatické presso, sklokeramická deska, lednice s výparníkem uvnitř, mikrovlnka, varná konvice, kávovar, topinkovač, nádobí) spojená s prostornou jídelnou se stolem a lavicemi a obytnou společenskou místností s LCD TV a minibarem. Součástí místnosti je i fotbálek, a šipky pro dospělé i pro děti.Klienti můžou využít zdarma infrasaunu, která je součástí apartmánu.

K dispozici je klientům společná venkovní terasa s grilem a dále společenské hry, soft tenis, šipky a fotbálek.

WiFi připojení k internetu zdarma. Parkování přímo u objektu.

Tento Javorový apartmán je vhodný pro ubytování 2-8 osob.

Apartmán II. - Ořechový apartmán
- je rovněž umístěn v prvním patře a v podkroví domu se samostatným vstupem ze společné chodby domu. Skládá se z jednoho pokoje v podkroví, kde je umístěná ložnice pro 2-4 osoby s manželskou postelí a 2 samostatnými válendami. V případě potřeby je k dispozici na vyžádání zdarma dětská polohovací jídelní židlička a za poplatek dětská postýlka.

Dále je v apartmánu sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo, pračka, fén), v prvním patře je plně vybavená exkluzivní kuchyňská linka (trouba,myčka, automatické presso, indukční varná deska, lednice s tříšuplíkovým mražákem, mikrovlnka, varná konvice, topinkovač, nádobí), která je spojená s jídelnou se stolem a židlemi a obytným obyvákem s TV a krbovými kamnami, kde je možnost spaní dalších dvou osob.

K dispozici je klientům společná venkovní terasa s grilem a dále společenské hry, soft tenis, šipky.Klienti můžou využít zdarma infrasaunu, která je součástí apartmánu.

WiFi připojení k internetu zdarma. Parkování přímo u objektu.

Tento Ořechový apartmán je vhodný pro ubytování 2- 6 osob.

Apartmán III. - Kaštanový apartmán
- je rovněž umístěn v prvním patře se samostatným vstupem ze společné chodby domu. Velikost apartmánu je 36m2. Skládá se z jednoho pokoje s kuchyňským koutem a jídelním stolem, kde je plně vybavená kuchyňská linka (trouba, indukční varná deska, podstavná lednice s příručním mražáčkem, myčka, mikrovlnka, varná konvice, topinkovač, veškeré potřebné nádobí) a druhého pokoje, kde je umístěná ložnice pro 2-3 osoby s manželskou postelí a 1 samostatnou válendou. V případě potřeby je k dispozici na vyžádání zdarma dětská polohovací jídelní židlička, přebalovací pult s vaničkou a za poplatek dětská postýlka.
Dále je u apartmánu jedno samostatné sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo, fén).

K dispozici je klientům společná venkovní terasa s grilem a dále společenské hry, soft tenis, šipky.

WiFi připojení k internetu zdarma. Parkování přímo u objektu.

Tento Kaštanový apartmán je vhodný pro ubytování 2- 3 osoby.

V našich apartmánech se používají přezůvky !

Povlečení, ručníkový a utěrkový servis je pro nás samozřejmostí...

Parkoviště a venkovní plochy jsou 24 hodin denně monitorovány kamerovým systémem.

Zákaz kouření v celém objektu.

Stravování Zlín

bez stravy

Výlety Zlín

Ubytování v našich apartmánech se nachází v centru malé obce Vlčková, která leží 15 kilometrů severovýchodně od krajského města Zlín a 4km od jedné z nejkrásnějších zoologických zahrad v České republice - ZOO Lešná. Spojení s městem obstarává pravidelná autobusová linka.

V okolí obce se nachází turistické značení, které je vedeno k zajímavým přírodním lokalitám – chráněné oblasti Bzová a Ondřejovsko. Dále pak na rekreační oblast pod Grůněm – Rusavu, s napojením na turistické značení směr Svatý Hostýn, Troják, anebo Tesák. Tyto lokality nejsou ze středu obce vzdáleny více jak 15 kilometrů. Na turistických trasách jsou vybudovány odpočívadla a studánky. Západním směrem je značení směrováno ke zřícenině hradu Lukov, nebo dále k ZOO Zlín Lešná. Údolí, kde se obec rozkládá, protíná potok Kameňák a je lemováno kopci chráněné krajinné oblasti Hostýnských vrchů. Turistické trasy jsou vhodné jak pro pěší, tak také pro cykloturistiku a běžkaření. K letní rekreaci zde slouží areál přírodního koupaliště s občerstvením Koliba, kde se také každým rokem odehrávají již tradiční akce – Vlčkovská lávka a Pohádkový les.

Přímo v obci je k vidění několik původních valašských dřevěnic a kaplička s křížkem, naproti které jsou apartmány umístěny. Koncem srpna pravidelně obcí projíždí legendární Barum rallye Zlín (objekt je přímo u atraktívní časti uprostřed obce).

Hostýnské vrchy s mírně zvlněnými hřebeny jsou velmi oblíbenou rekreační oblastí. Milovníci turistiky a cykloturistiky si mohou vybrat z velkého množství značených stezek. Nadšenci pro houbaření či běžecké a sjezdové lyžování zde naleznou ideální terény. V místních lesích se nalézá řada technických památek, např. vodní nádržky na splavování dřeva či milíře na výrobu uhlí. Oblast dostala název podle Sv. Hostýna, bájemi opředeného poutního místa s barokním chrámem zasvěceným Panně Marii.

Přijďte se nechat hýčkat nádhernou přírodou a krásnou atmosférou nejen Hostýnských vrchů, ale i Valašska ... :)

Informace Zlín

Provoz leden - prosinec
Platební podmínky - hotově nebo převodem předem, záloha - převodem předem
Ceny uvedeny za osobu a noc, Ubytování na dvě a více nocí pro min. 2 osoby.

Lyžařský vlek
Bazén
Koupání v okolí
Zahrada
Sauna
Satelit
Kuchyňka
Dětské hříště
Televize
Kouření v objektu
Krb
Domácí zvíře
Přípojka na internet
Restaurace v blízkosti
Terasa
Obchod v blízkosti
Les
Společenská místnost
Houbaření
Jízdárna
Koupelna
Půjčování kol
Parkování u objektu
Náročnější sporty
Historické památky
Vinárna
Cykloturistika
Příjem platebních karet