Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Chata Oldřiška
1 2
Náročnější sportyNáročnější sportyCykloturistikaCykloturistikaHistorické památkyHistorické památkyRestaurace v blízkostiRestaurace v blízkostiDomácí zvířeDomácí zvířeDětské hříštěDětské hříštěPřípojka na internetPřípojka na internetKrbKrbTelevizeTelevizeKuchyňkaKuchyňkaSaunaSaunaBazénBazénKoupání v okolíKoupání v okolíLyžařský vlekLyžařský vlek

Ubytování Chata
Kraj: Olomoucký kraj
Turistická oblast: Jeseníky
Obec: Ruda.nad Moravou
Ubytovací kapacita: 8 - 25 osob
Cena za noc: od 225 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Michal Václavek Václavková
Email pro rezervaci: info@chataoldriska.cz
Kontaktní telefon: 725433434
Webové stránky objektu: www.chataoldriska.cz

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Chata Oldřiška

Provozovatel: Michal Václavek Václavková
Email provozovatele: info@chataoldriska.cz

Mobil: 725433434
Webové stránky: www.chataoldriska.cz

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: www.chataoldriska.cz

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 350 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 225 Kč
Cena za celý objekt / týden 0 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 350 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna
Zimní seźona
Zkrácený pobyt není možné

Celoroční pronájem chaty Oldřiška v Jeseníkách. Chata nabízí bohaté zázemí, multifunkční hřiště, vířivku pro sedm osob, hernu, vyhřívaný bazén, oplocenou zahradu a další pro Vaši bezvadnou rodinou dovolenou.

Ubytování Ruda.nad Moravou

Chalupa Oldřiška se nachází v Jeseníkách v malebné horské vesničce Štědrákova Lhota. Chata je provozována celoročně a pro tyto účely je i vybavena. 6x ložnice, obytná místnost, koupelny a wc jak v přízemí tak v patře. Celková kapacita je 25 lůžek.

Chata je situována jižním směrem, slunce na bazén, zahradu a chatu svítí až do samého večera.

Na příjezdové cestě k objektu je přísně zakázáno parkování vozidel. Parkoviště máme 20 m vedle chaty, zde je kapacita cca 5 - 8 vozidel.

Objekt stojí přímo u lesa (20m). Možnost sbírání hřibů (pokud rostou) a nebo dříví do ohniště či grilu.

Vstup do objektu je z jižní strany. Na této straně objektu je také kryté posezení vybavené pinpongovým stolem, díky čemuž můžete hrát i za špatného počasí. Pálky ke hře Vám zapůjčíme. Tento nový stůl umožňuje i hru jednoho hráče.

Vstup do objektu je přes verandu, zde je umísťeno samostatné WC, dále se dostanete do krásné původní klenbové chodby s kamennými doplňky.

Na chodbě je dětský koutek, pro ty nejmenší návštěvníky.

Na spodní chodbě vpravo je umístěno :

1x samostatné WC,

1x koupelna s rohovou vanou 150x150 cm, umyvadlo se zrcadlem, sprchový kout, možnost perličkové nebo masážní koupele ( zdarma), pračka (5kg prádla, prací prášek si vezměte svůj) .

Nalevé straně chodby jsou dveře do obytné místnosti, kde je v pravé části situována prostorná kuchyň, která je stylovým barem rozdělena na dvě části, v druhé polovině je jídelna. Bar je nasvícen bodovými světly, v noci při nasvícení vzbuzuje romantickou atmosféru. Kuchyň je vybavená myčkou nádobí ( tablety neposkytujeme), sklokeramickou varnou deskou s horkovzdušnou troubou a příslušenstvím, dvou plotýnkovým sklokeramickým vařičem ( pro případ, kdyby sporák nestačil ;), mikrovlnou troubou, fritézou, lednicí s mrazákem, výrobník sodastream ( k dispozici jsou dvě láhve), pákové espresso na mletou kávu. V kuchyni je veškeré potřebné nádobí včetně velkých hrnců pro přípravu společných jídel. Z kuchyně jsou dveře do 'špajzky' ( místnost o rozměru 2x3 m s regály pro umístění potravin), 'Špajzka' - celoročně chladná místnost určená pro uskladnění potravin - i v létě je zde podstatně chladněji, než v dalších místnostech. Zde je druhá lednice s mrazákem.

Obytná místnost je vybavena dvěma gauči, televizí, satelitem, DVD domácím kinem, videorekordérem VHS, krbem na dřevo s rozvodem vzduchu do prvního patra.

Do prvního patra vede bezpečné schodiště v zadní části chodby.

V prvním patře je umístěno : (První patro je protkáno původní 200 let starou trámovou střešní konstrukcí, která dává celé chalupě nádech starých dobrých časů. Potřebujete si odpočinout - zde je to pravé místo )

1 x koupelna : WC, umyvadlo, sprchový kout.

5 x samostatné ložnice ( 4 - 4 - 4 - 5 - 5 lůžek), ložnice jsou vybavené skříněmi nebo policemi pro uložení Vašich věcí, postele v ložnicích se sendvičovými matracemi jsou velice pohodlné, v každé posteli je další úložný prostor.

Svislá okna v ložnicích jsou opatřena žaluziemi i sítěmi proti hmyzu, které v letních měsících zaručí Váš spokojený spánek za klokotu nedaleko protékajícího horského potůčku a šumu lesa za chalupou.

1 x herna : POOL BILLIARD (kulečník s kvalitní břidlicovou deskou), AIR HOCKEY - profi ( dva ventilátory, elektronické počítadlo), PROFI STOLNÍ FOTBAL, ŠIPKY pro 16 hráčů

V létě přilehlá, pravidelně sečená ( cca 1x týdně ) zahrada o výměře 1500m2 je osazená trampolínou, 2x houpačky, pískoviště, překlápěcí houpačka pro dvě děti, kolotoč pro děti, kuželky, hřiště, ohniště s grilem (zdarma), posezení atd. viz foto. Kolem zahrady protéká zmiňovaný horský potůček (zcela bezpečný) s názvem Pstruhovec, zahrada je od potoku, z důvodu bezpečnosti, oddělena plotem, jak je vidno ve fotogalerii. Jak názvem napovídá je plný pstruhů, které můžete při zachování klidu pozorovat. Přímo za chalupou je les, kde je možné si nasbírat zdarma dřevo na ohniště a do krbu, nebo v houbařské sezóně nelézt hřiby. Pilku a sekyru Vám zapůjčíme. V zimě Vám dřevo do krbu poskytneme - 1 zelená bedýnky na týden/víkend (další v případě zájmu dle ceníku).

V zimě využijete vleky Skiareálu Panorama Štědrákova Lhota nebo Skiareálu Turek Štědrákova Lhota. Zde Vás jistě nadchne kvalifikovaný personál, lyžařská škola či půjčovna lyžařského vybavení.

Vytápění objektu - centrální. Celé přízemí má podlahové teplovodní vytápění - dle ceníku.

Elektrická energie : dle spotřeby

Voda - vlastní vrtaná studna - pitná voda.

Wi-fi připojení k internetu - ZDARMA

(ručníky, osušky neposkytujeme, toaletní papír 1 ks na každém wc - v průběhu pobytu již není doplňován)

U chaty je možné také využít :

- finskou saunu.

- Zastřešený bazén 3 x 7,2 x 1,5 metrů, s možností přihřívání, s regulovatelným protiproudem a mořskou vodou, která má velice příznivé léčebné účinky pro vaši kůži a při kombinaci s protiproudem, je tento bazén ideální pro Vaši letní rehabilitaci. K dezinfekci a údržbě bazénové vody nepoužíváme žádnou chemii !!!( mořská sůl je dovezená z odsolovacích jezer z pobřeží Chorvatska nebo Itálie) MOŽNOST OBJEDNÁNÍ VYTÁPĚNÍ - DLE CENÍKU

- velké ruské kuželky

- travnaté hřiště 22 x 12 metrů, gril, krb, zahradní ohniště, velkou trampolínu, houpačky a další

- hernu a další

- uzamykatelnou úschovnu kol a lyží o rozměru 2,5x1,9m

Stravování Ruda.nad Moravou

vlastní nebo možno zajistit.

Výlety Ruda.nad Moravou

více info na našich www.chataoldriska.cz

Informace Ruda.nad Moravou

ceny přijatelné, ceny naleznete na našich www.chataoldriska.cz

Lyžařský vlek
Kouření v objektu
Koupání v okolí
Jízdárna
Bazén
Půjčování kol
Sauna
Vinárna
Kuchyňka
Příjem platebních karet
Televize
Krb
Přípojka na internet
Terasa
Zahrada
Les
Houbaření
Koupelna
Satelit
Dětské hříště
Domácí zvíře
Restaurace v blízkosti
Obchod v blízkosti
Parkování u objektu
Společenská místnost
Historické památky
Cykloturistika
Náročnější sporty