Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Romantické chalupy v centru Krkonoš
1 2
CykloturistikaCykloturistikaHistorické památkyHistorické památkyRestaurace v blízkostiRestaurace v blízkostiDomácí zvířeDomácí zvířeDětské hříštěDětské hříštěPřípojka na internetPřípojka na internetKrbKrbTelevizeTelevizeKuchyňkaKuchyňkaSaunaSaunaBazénBazénKoupání v okolíKoupání v okolíLyžařský vlekLyžařský vlek

Ubytování Chalupa
Kraj: Liberecký kraj
Turistická oblast: Krkonoše
Obec: Benecko
Ubytovací kapacita: 4 - 34 osob
Cena za noc: od 200 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Jaroslav Škeřík
Email pro rezervaci: jaroslav.skerik@gmail.com
Kontaktní telefon: 774196223 / 774196462
Webové stránky objektu: www.ChalupyNaHorach.eu

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Romantické chalupy v centru Krkonoš

Provozovatel: Jaroslav Škeřík
Email provozovatele: jaroslav.skerik@gmail.com

Mobil: 774196462
Telefon: 774196223
Webové stránky: www.ChalupyNaHorach.eu

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: www.ChalupyNaHorach.eu

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 300 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 200 Kč
Cena za celý objekt / týden 20000 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 0 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna
Zimní seźona
Zkrácený pobyt mimo hlavní sezóny

Sněženka a Rozárka jsou dvě rekreační chalupy, které se nacházejí uprostřed Krkonoš v malém a klidném rekreačním středisku Benecko. Romantické poloroubené chalupy vypadají, jako z pohádky. Také příroda v blízkém okolí je součástí pohádkově krásného koutu krkonošského národního parku.

Rozárka je apartmánový dům se čtyřmi samostatnými apartmány a společnými prostory (společenská místnost s barem, herna, lyžárna, atd). Prostorné apartmány velikosti 3+kk pro 4 až 9 osob (85m2) mají každý dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, vlastní koupelnu a samostatnou toaletu. K dispozici jsou také prostorné společenské prostory. Celková kapacita je až 34 osob.

Sněženka je stylově vybavená chalupa, která se pronajímá, jako celek. Je proto vhodná pro rekreaci početnější rodiny nebo pro společná setkání i několika rodin, přátel a známých (do 19 osob). Oddělené ložnice poskytují dostatečné soukromí a dvě velké obytné místnosti umožní společné setkání a zábavu.

Obě chalupy jsou rovněž vhodné pro pořádání školení, jazykových a jiných pobytových kurzů menších firem nebo managament firem, kdy lze spojit užitečné činnosti s příjemným horským prostředím a relaxací. Chalupy jsou s oblibou využívány také pro různé oslavy výročí, promoce, romantické svatby, a pod.

Nejbližší lyžařské vleky a nová sedačková lanovka se nacházejí na vedlejších, resp. protějších svazích ve vzdálenosti asi 100m. Přímo z okna obou chalup je vidět část sjezdovek. V blízkosti je i volejbalové a tenisové hřiště nedalekého penzionu Alfonska. Podél cesty teče horská bystřina, jež pramení v nedaleké studánce na svahu. Stráně za chalupou pod lesem jsou na jaře pokryté kobercem bledulek, sněženek a dalších vzácných horských rostlin. Vyšší nadmořská výška a bezprostřední blízkost lesa zajišťují čistý horský vzduch po celý rok.

Ubytování Benecko

Sněženka: Obyvácí pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. 5 ložnic celkem s 12 lůžky a 8 přistýlkami. 2 koupelny, tři toalety, sauna, venkovní posezení s krbem, altán, parkovací stání, WIFI, pinpong, horská kola, skiareál 100m. multifunkční hřiště 100m. nejbližší restaurace 150m
Rozárka: 4x apartmán: obyvácí pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. 2 ložnice celkem s 7 lůžky a 2 přistýlkami. koupelna, toaleta, herna, společenská místnost, venkovní posezení, ohniště, parkovací stání, WIFI, pinpong, horská kola, skiareál 100m. multifunkční hřiště 200m. nejbližší restaurace 150m

Stravování Benecko

Vlastní kuchyňky, retaurace s levným menu 1500m

Výlety Benecko

skiareál, upravované běžecké tratě, turistika, cykloturistika (cyklobusy), rozhledna 3 km, farma Hucul 6km, plavecký bazén 6km krkonošské muzeaum, zámek Jilemnice, hrad Pecka, boskovské jeskyně a pod.

Informace Benecko

ceny od 200 Kč. Mimo hlavní sezóny i víkendové pobyty nebo dle dohody. Množstevní slevy

Lyžařský vlek
Kouření v objektu
Koupání v okolí
Jízdárna
Bazén
Náročnější sporty
Sauna
Vinárna
Kuchyňka
Příjem platebních karet
Televize
Krb
Přípojka na internet
Terasa
Zahrada
Les
Houbaření
Koupelna
Satelit
Dětské hříště
Domácí zvíře
Restaurace v blízkosti
Obchod v blízkosti
Parkování u objektu
Společenská místnost
Historické památky
Cykloturistika
Půjčování kol