Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Chalupa Severka
1 2
Náročnější sportyNáročnější sportyCykloturistikaCykloturistikaHistorické památkyHistorické památkyJízdárnaJízdárnaRestaurace v blízkostiRestaurace v blízkostiDomácí zvířeDomácí zvířeDětské hříštěDětské hříštěPřípojka na internetPřípojka na internetKrbKrbTelevizeTelevizeKuchyňkaKuchyňkaBazénBazénKoupání v okolíKoupání v okolíLyžařský vlekLyžařský vlek

Ubytování Chalupa
Kraj: Liberecký kraj
Turistická oblast: Jizerské hory
Obec: Janov nad Nisou
Ubytovací kapacita: 1 - 8 osob
Cena za noc: od 1 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Simona Učňová
Email pro rezervaci: severka@chalupaseverka.cz
Kontaktní telefon: +420 720 438 070
Webové stránky objektu: www.chalupaseverka.cz

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Chalupa Severka

Provozovatel: Simona Učňová
Email provozovatele: severka@chalupaseverka.cz

Mobil: +420 720 438 070
Webové stránky: www.chalupaseverka.cz

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: www.chalupaseverka.cz

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 1 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 1 Kč
Cena za celý objekt / týden 1 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 1 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna 01.06. – 15.09.
Zimní seźona 01.01. – 31.03.
Zkrácený pobyt minimálně na 2 noci

Stylová, kompletně zařízená chalupa v Jizerských horách se nachází v Janově nad Nisou, části Velký Semerink, přímo pod oblíbeným Ski areálem Severák. Obklopuje ji zahrada o ploše 1.163 m2, na jejíž části je možné v zimě bobovat.

Ubytování Janov nad Nisou

V chalupě je společenská místnost s krbem, plně vybavená kuchyň s vestavěnými spotřebiči, čtyři samostatné pokoje, z toho 1x jednolůžko, 2x jednolůžko, 1x dvoulůžko, 3x jednolůžko a koupelna se sprch. koutem a wc.

Kuchyň: linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice, sklokeramická deska, el. trouba), mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar (1x překapávací + 1x Tassimo - filtry či kávové kapsle je nutné si přivést), topinkovač. Vybaveno nádobím.

Společ. místnost: krbová kamna, pohovky, barevná LCD TV s připojením na flash disk, DVD, rádio, stůl s židlemi, skříň.

Koupelna: oddělené WC, sprchový kout, umývadlo se zrcadlem.

Pokoje: postele, nábytek, poličky.

Chodba: stůl se židlemi

Připojení na internet přes Wi - Fi.

Vnější vybavení: zahradní nábytek, dětská stěna s houpačkou, šplhacím lanem a lezeckou stěnou, ohniště. V letních měsících bazén a gril. Na zahradě je možné v zimě bobovat.

Stravování Janov nad Nisou

Stravování vlastní - kompletně vybavená kuchyň. V okruhu do 500 m jsou min. čtyři restaurace. Rychlé občerstvení je k dispozici ve Ski areálu Severák a na centrálním parkovišti v Hraběticích. Nákup potravin je možný v centru Janova nad Nisou a v Bedřichově v budově pošty.

Výlety Janov nad Nisou

Chalupa je svou polohou ideálním výchozím místem pro pěší turistiku, cykloturistiku, běžecké i sjezdové lyžování.

Nad chalupou se nachází velmi oblíbený Ski areál Severák s 10 vleky a jedním pojezdovým kobercem, který protínají tratě známé Jizerské magistrály, nabízející 180 km upravených tratí pro běžecké lyžování a v létě pěší a cykloturistiku. Součástí areálu je minizoo, jízdárna s možností vyjížďěk na koních, půjčovna lyží, kol a koloběžek a golfové hřiště. Dalšími ski areály v okolí jsou Bedřichov, Josefův Důl a Tanvaldský špičák.

Další velmi navštěvovanou atrakcí je Bobová dráha v Janově nad Nisou, s delkou 900 m, 22 zatáčkami a raritním karuselem.

Celoročně jsou velmi oblíbenými turistickými cíly např. jizerskohorské rozhledny (nebližší Slovanka 700 m, Královka a Bramberk), přehrady, tisícovky s nádhernými výhledy, tajemstvím opředené pomníčky, skalní vyhlídky, vodopády apod., a to jak na běžkách nebo na koni, tak i na kole či pěšky.

Koupání je možné v některých z Jizerskohorských přehrad, dále pak např. koupaliště u Doliny v Bedřichově či koupaliště v Lučanech nad Nisou a krytý bazén v Jablonci nad Nisou či Liberci.

Pro cyklonadšence je v Novém Městě pod Smrkem k dispozici Singtrek, s několika stupni obtížnosti.

V neposlední řadě určitě stojí za návštěvu Centrum Babylon v Liberci, se spoustou vzrušujících zážitků, jako např. Aquapark, IQ park, Lunapark, Bowling, Laser game, Wellness centrum a pod., a to vše pod jednou střechou. Dále také zoologická a botanická zahrada v Liberci, na Starém Městě.

Blízká lyžařská střediska: Severák, lucifer - Josefův Důl, U PILY - Lučany nad Nisou, Bedřichov, Bukovka - Josefův Důl, Nová Ves (nad Nisou), Dobrá Voda, Filip - Smržovka, Selský dvůr - Albrechtice, U Tomáše - Albrechtice, Tanvaldský Špičák, U Kapličky - Mariánská Hora, Světlý vrch, Zásada, Obří sud Jeřmanice - Javorník.

Informace Janov nad Nisou

Cena za chalupu / týden:
Zimní sezóna: 22.400,- Kč za chalupu.
Letní sezóna: 22.400,- Kč za chalupu.
Mimo sezónu: 16.800,- Kč za chalupu.
Cena za chalupu / víkend:
Mimo sezónu: 8.000,- Kč za chalupu.

Chalupa je pronajímána celoročně jako celek, bez ohledu na počet hostů. V letní a zimní sezóně výhradně na týdenní pobyty, a to od soboty do soboty. V mimosezóně je možné ubytování i na víkend, případně i jinou část týdne, vždy však minimálně na dvě noci.

Nástup pobytu je od 14:00. Opuštění pobytu je do 10:00.

Rezervace je podmíněna uhrazením zálohy ve výši 50% předem z celkové ceny pobytu, a to do 3 pracovních dnů od potvrzení rezervace. V případě neuhrazení zálohy si vyhrazujeme právo na obsazení termínu jiným hostem.

Doplatek je splatný bankovním převodem nejpozději 2 týdny před nástupem na pobyt. Kauce ve výši 5.000,- Kč a poplatky OÚ jsou splatné v hotovosti v den příjezdu. Kauce bude použita na vyúčtování el. energie a případnou vzniklou škodu.

Lyžařský vlek
Sauna
Koupání v okolí
Kouření v objektu
Bazén
Příjem platebních karet
Kuchyňka
Televize
Krb
Přípojka na internet
Terasa
Zahrada
Les
Houbaření
Koupelna
Satelit
Dětské hříště
Domácí zvíře
Restaurace v blízkosti
Obchod v blízkosti
Parkování u objektu
Společenská místnost
Jízdárna
Historické památky
Cykloturistika
Půjčování kol
Náročnější sporty
Vinárna