Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Pension Druhý mlýn
1 2
CykloturistikaCykloturistikaRestaurace v blízkostiRestaurace v blízkostiDětské hříštěDětské hříštěPřípojka na internetPřípojka na internetTelevizeTelevizeKoupání v okolíKoupání v okolí

Ubytování Penzion
Kraj: Ústecký kraj
Turistická oblast: Krušné hory
Obec: Chomutov
Ubytovací kapacita: 1 - 40 osob
Cena za noc: od 250 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Michal Kuruc
Email pro rezervaci: pension-2mlyn@seznam.cz
Kontaktní telefon: 474333069 / 601333369
Webové stránky objektu: penzion2mlyn.cz

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Pension Druhý mlýn

Provozovatel: Michal Kuruc
Email provozovatele: pension-2mlyn@seznam.cz

Mobil: 601333369
Telefon: 474333069
Webové stránky: penzion2mlyn.cz

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: penzion2mlyn.cz

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 250 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 0 Kč
Cena za celý objekt / týden 0 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 0 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna 1.5.-31.10.
Zimní seźona 1.12.-30.4.
Zkrácený pobyt 1

Rekreační areál 2. Mlýn leží v centru Bezručova údolí. Jedná se o nejdelší, nejhlubší a nejkrásnější krušnohorské údolí, které se táhne až k Hoře Svatého Šebestiána. Jeho historie sahá až do 19.století, kdy byly pro pobyt turistů upraveny tři dolské mlýny (původně vodní pily), z nichž dodnes stojí a fungují pouze První a Druhý mlýn, Třetí byl v r. 2004 zbořen. Údolím protéká řeka Chomutovka a podél ní se nachází řada turistických cest a stezek, které využívají cyklisté, in - line bruslaři i pěší turisté. V blízkosti se také nachází přehrady Kamenička a Křimovská. V zimě je údolí plné běžkařských tratí všech délek a náročností. V roce 2002 bylo celé Bezručovo údolí vyhlášeno přírodním parkem.

Areál je s městem Chomutov spojen 7km dlouhou silnicí. Nachází se v něm nejen příjemné a moderně zrekonstruované ubytování pro jednotlivce, rodiny s dětmi, školní výlety, sportovní soustředění, ale nabízí také velkou restauraci s prostornou venkovní terasou vhodnou pro svatby, firemní akce, rodinné oslavy a večírky.

Ubytování Chomutov

Pension je rozdělen do tří kategorií ubytování a pojme až 40 osob v celkem 15ti pokojích.

1. Turistická třída–jednoduše vybavené pokoje (válendy, šatní skříně), společné sociál. zařízení (sprchy + toalety), zvlášť pro muže a ženy, vše udržované v naprosté čistotě, kapacita: 2x dvoulůžkový, 4x třílůžkový, 2x čtyřlůžkový pokoj, cena 250,- Kč/lůžko/noc.

2. Standardní pokoje–nově zrekonstruované a moderně vybavené, prostorné pokoje, vlastní sociál. zařízení na pokoji (sprcha + WC), TV, kapacita: 4x dvoulůžkový pokoj (na 1 pokoji s možnost přistýlky), cena: 800,- Kč/pokoj/noc.

3. Luxusní pokoje–nově zrekonstruované a moderně zařízené pokoje, velká koupelna s vířivkou a zabudovanou TV, + sprcha a WC, na pokoji lednice, LCD TV, 1/2 lůžk. pokoj + 1/2 lůžk. pokoj s možností 2 přistýlek, cena 1 800,- Kč/pokoj/noc.

Stravování Chomutov

V ceně ubytování není zahrnuta snídaně, ta se dá dokoupit po domluvě s obsluhujícím personálem až na místě a hosté si vybírají ze snídaňového menu od 50 Kč/osoba. Pro školní skupiny zajišťujeme plné penze s pitným režimem. Restaurace nabízí uvnitř posezení pro 80 osob, terasa nabízí až 100 míst. Součástí venkovního posezení je udírna, gril, ohniště a skvěle vybavený dětský koutek. Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky studených i teplých předkrmů, polévek, salátů, minutek, specialit, ryb, zvěřiny i bezmasých jídel a samozřejmě moučníků a pohárů. Je tedy ideálním místem pro pořádání svateb, firemních večírků, školení, rodinných oslav.

Výlety Chomutov

Přímo na areál navazuje cyklotrasa a dráha pro in-line bruslaře. Okolní příroda láká k pěším výletům či houbaření. V zimě je okolí penzionu protkané řadou tras pro běžkaře.

Informace Chomutov

Pension i restaurace jsou v provozu denně, včetně víkendů a svátků.

Koupání v okolí
Lyžařský vlek
Televize
Bazén
Přípojka na internet
Sauna
Terasa
Kuchyňka
Zahrada
Krb
Les
Satelit
Houbaření
Kouření v objektu
Koupelna
Domácí zvíře
Dětské hříště
Obchod v blízkosti
Restaurace v blízkosti
Společenská místnost
Parkování u objektu
Jízdárna
Cykloturistika
Historické památky
Příjem platebních karet
Půjčování kol
Náročnější sporty
Vinárna