Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Chata Bečva
1 2
CykloturistikaCykloturistikaHistorické památkyHistorické památkyJízdárnaJízdárnaRestaurace v blízkostiRestaurace v blízkostiDomácí zvířeDomácí zvířeDětské hříštěDětské hříštěPřípojka na internetPřípojka na internetKrbKrbTelevizeTelevizeKuchyňkaKuchyňkaSaunaSaunaBazénBazénKoupání v okolíKoupání v okolíLyžařský vlekLyžařský vlek

Ubytování Chata
Kraj: Zlínský kraj
Turistická oblast: Beskydy
Obec: Horní Bečva
Ubytovací kapacita: 1 - 13 osob
Cena za noc: od 125 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Petr Pospíšek
Email pro rezervaci: pospisek@centrum.cz
Kontaktní telefon: 777622368
Webové stránky objektu: www.chatabecva.cz

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Chata Bečva

Provozovatel: Petr Pospíšek
Email provozovatele: pospisek@centrum.cz

Mobil: 777622368
Webové stránky: www.chatabecva.cz

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: www.chatabecva.cz

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 225 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 125 Kč
Cena za celý objekt / týden 0 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 0 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna 01.07. – 31.08.
Zimní seźona 01.02. – 31.03.
Zkrácený pobyt 2

Nabízíme chatu 5+1 pro 13 osob k celoročnímu pronájmu v Beskydech na Horní Bečvě. Na oploceném pozemku o rozloze 2500m2 najdete víceúčelové hřiště s umělou trávou na tenis, fotbal, nohejbal a další sporty. Dále zde naleznete zahradní pergolu, která nabízí posezení pro 12 osob u krbu, travnatou plochu s prolézačky, pískovištěm, skluzavkou, houpačkou, skákací trampolínu, billiard, stolní tenis, minigolf a dvě houpací sítě. WiFi s bezplatným připojením na internet.

Chata se nachází v krásném prostředí Beskyd, 2Km od centra obce Horní Bečva v nadmořské výšce 550 m. n. m., 15km od Rožnova pod Radhoštěm.

Svým umístěním v čistém prostředí chráněné krajinné oblasti zaručuje optimální podmínky pro sport, turistiku a odpočinek.

V nejbližším okolí chaty se nachází přehrada Horní Bečva (možnost koupání, vodních sportů a rybolovu), lesy plné hub, bowlingová dráha, solná jeskyně, sauna, venkovní a krytý bazén, jízdy na koních. Nachází se zde rovněž krásné tratě na kolo a pěší turistiku.

V zimě máte k dispozici 7 lyžařských ski areálů, nejblíže od chaty 1km je Rališka, která má sedačkovou lanovku, půjčovnu lyží, výuka lyžování, večerní lyžování. 2,5km je Ski areál u Sachovy Studánky, na který Vám zajistíme zdarma skibus. Běžkování na vyznačených trasách v okolí. Pokud přehrada zamrzne, můžete bruslit, hrát hokej, nebo se jen klouzat. Ale ani v areálu chaty se nudit nebudete, přímo na zahradě je mírný svah ideální pro bobování a další radovánky menších dětí. Na hřišti si můžete zahrát zimní fotbal nebo ragby a s trochou fantazie vykouzlíte sněhovou sochu nebo sněhuláka, sněhu a prostoru budete mít dost.

Ubytování Horní Bečva

Nabízíme k celoročnímu pronájmu chatu 4+1 pro 8 osob + 1 přistýlku a menší chatu 1+1 pro 4 osoby. Maximální kapacita je 13 osob.
Ložnice a pokoje: V přízemí chaty se nachází předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC.

V prostorném obývacím pokoji je sedací souprava, Sat+TV+DVD, krbová kamna, jídelní stůl, z pokoje se vchází do ložnice s dvojlůžkem.

Samozřejmostí je plně vybavená kuchyň - plynový sporák s multifunkční el. troubou, kombinovaná lednice s mrazákem, mikrovlnka, rychlovarná konvice a nádobí.

V podkroví se nachází 2 ložnice: 1/menší se 2 lůžky a 2/ velká se 4 lůžky TV+DVD.

V suterénu najdete billiard a stylovou krbovnu.

Sociální zařízení: Menší chata: je vybavena pokojem s 2 lůžky, patrovou postelí, TV + DVD a kuchyňkou (plynový vařič, lednička, nádobí).

Koupelnou s umývadlem, sprchovým koutem a WC.

Malá chata se pronajíma pouze v měsících květen až září.

Obě chaty mají vlastní el. bojler a jsou napojeny na obecní vodovod a kanalizaci.

Vytápění: Během topné sezóny je celá chata vytápěna elektrokotlem a radiátory jsou v celé chatě. Elektrokotel jede převážně v nízkém tarifu a celou chatu pohodlně vytopí krbová kamna v obývacím pokoji.

Stravování Horní Bečva

Vlastní v kvalitně vybavené kuchyni, nebo v okolí 400m je možno se chutně stravovat v místních restauracích a hotelech.

Výlety Horní Bečva

V nejbližším okolí chaty najdete:

bowling(200m), jízdárna - možnost vyjížděk do okolí(300m), tělocvična(500m), venkovní(300m) a krytý bazén(500), solná jeskyně(500m), tenisový kurt(200m), sauna(500m)atd.

Pěší turistika, cykloturistika - velké množství dobře značených tras, rozcestník u chaty. Nová cyklostezka Bečva se nachází 200m od chaty. Od pramenů Rožnovské a Vsetínské Bečvy až po soutok s Moravou máte na 160 km možnost poznávat pamětihodnosti, přírodní krásy, lidové tradice i místní speciality.

Hluboké lesy, sběr lesních plodů - borůvky, houby, maliny, ostružiny.

Přehrada Horní Bečva nabízí:

V létě koupání, vodní sporty a rybolov.

V zimně si můžete zahrát hokej, zabruslit nebo jen klouzat.

Výlety do okolí:

V centru obce Horní Bečva (cca 2km) jsou tři samoobsluhy, řezník, vinotéka, bankomat, restaurace, lékárna, kino, knihovna, pošta a kostel.

Doporučujeme výstup na Pustevny. Směrem na východ si lze vystoupat na 1207 metrů vysokou horu Čertův mlýn. Západně se po hřebeni dostanete okolo sochy Radegasta na posvátnou horu Radhošť. Na vrcholu je několik zajímavých míst, jako například Kaple sv. Cyrila a Metoděje, sousoší obou věrozvěstů, hotel Radegast, kde můžete ochutnat valašské speciality.

Pouhých 15 km od Horní Bečvy je známé Dřevěné městečko Rožnov pod Radhoštěm, kde stojí tři areály Valašského muzea v přírodě, nejstaršího skanzenu lidové architektury ve střední Evropě. Areál se skládá z Dřevěného městečka, Valašské dědiny a Mlýnské doliny, to vše na rozloze několika hektarů.

V městě Rožnově je návštěvníkům k dispozici Gibon park s největším počtem atrakcí a zábavy na jednom místě v ČR, krytý bazén s tobogánem, tenisové kurty, jezdecký areál, koupaliště a 9 - ti jamkové golfové hřiště. Další golfová hřiště jsou na Ostravici a Čeladné vzdálené 30km.
Blízká lyžařská střediska: Rališka, Horní Lomná - Solisko, Kubiška, Mečová, U Sachovy studánky, Pod Soláněm, Velké Karlovice – Machůzky, Kocianka, Soláň - Bzové, Velké Karlovice – Bambucha, Soláň - Karolínka , Synot - Kyčerka, Soláň sedlo a vrchol, Razula, Třeštík – Celnica, Mezivodí.

Informace Horní Bečva

Kapacita 13 osob: velká chata 4+1 pro 8 osob + přistýlka, malá chata 1+1 pro 4 osoby.

Příjezd na chatu v 16 hod., odjezd poslední den do 10 hod.

Pro závaznou rezervaci týdenních pobytů požadujeme zálohu 50%.

Doplatek za pobyt se hradí na místě při příjezdu + vratná kauce 3000,- Kč

Závěrečný úklid 500,- kč, nebo vlastní.

Platba za pobyt, kauce jsou vyúčtovány v den příjezdu, v den odjezdu pak doplatek za spotřebovanou el. energii (podle odečtu elektroměru).

Ceny za noc
Zimní sezona: 1700,- Kč za chatu.
Letní sezona: 2700,- Kč za chatu.
Mimo sezonu: 1500,- Kč za chatu.

Cena za víkend: 4800,- Kč za chatu.

Lyžařský vlek
Kouření v objektu
Koupání v okolí
Půjčování kol
Bazén
Náročnější sporty
Sauna
Vinárna
Kuchyňka
Příjem platebních karet
Televize
Krb
Přípojka na internet
Terasa
Zahrada
Les
Houbaření
Koupelna
Satelit
Dětské hříště
Domácí zvíře
Restaurace v blízkosti
Obchod v blízkosti
Parkování u objektu
Společenská místnost
Jízdárna
Historické památky
Cykloturistika