Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Chalupa Karolina a Vendula
1 2
CykloturistikaCykloturistikaHistorické památkyHistorické památkyJízdárnaJízdárnaRestaurace v blízkostiRestaurace v blízkostiDomácí zvířeDomácí zvířeDětské hříštěDětské hříštěPřípojka na internetPřípojka na internetKrbKrbTelevizeTelevizeKuchyňkaKuchyňkaSaunaSaunaKoupání v okolíKoupání v okolíLyžařský vlekLyžařský vlek

Ubytování Chalupa
Kraj: Liberecký kraj
Turistická oblast: Krkonoše
Obec: Vysoké nad Jizerou,Sklenařice
Ubytovací kapacita: 12 - 24 osob
Cena za noc: od 300 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Libor Kainek
Email pro rezervaci: kainek@stodoly.cz
Kontaktní telefon: 608882289 / 725824446
Webové stránky objektu: www.stodoly.cz

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Chalupa Karolina a Vendula

Provozovatel: Libor Kainek
Email provozovatele: kainek@stodoly.cz

Mobil: 725824446
Telefon: 608882289
Webové stránky: www.stodoly.cz

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: www.stodoly.cz

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 0 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 0 Kč
Cena za celý objekt / týden 27000 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 0 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna 29.6. – 31.8. 2019
Zimní seźona 5.1. – 30.3. 2019
Zkrácený pobyt 4 / mimisezona

Chalupa Karolina a Vendula jsou dvě rekreační chalupy v bezprostřední blízkosti lyžařského střediska Šachty u Vysokého nad Jizerou. Středisko nabízí pět vleků, Snowtubing, dětské skůtry, půjčovnu, ski servis a upravované běžecké trasy. Chalupy svojí polohou, dispozicí interiérů a jejich moderním vybavením jsou velmi vhodné jak pro zimní, tak i pro letní rekreaci. Při pronájmu jedné z chalup máte dostatečné soukromí a je také možné pronajmout obě sousedící chalupy najednou. Chalupy disponují vlastním parkovištěm pro několik aut. Rekreační chalupy Stodoly jsou výzvou pro ty, kteří hledají něco nového. Mají nezaměnitelnou identitu a své kouzlo. Byly postaveny pro uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků. Nacházejí se v krásné horské vesničce Sklenařice u lyžařského areálu Šachty a místní stylové hospůdky Mexiko. Svojí polohou poskytují překrásné výhledy na panorama Krkonoš.

Nejbližší lyžařský areál Šachty je od chalup snadno dostupný na lyžích, po mírném svahu k dolním stanícím, a od horních stanic opět po mírném svahu zpět. Ve velmi blízkém okolí je mnoho dalších lyžařských areálů, vhodných jak pro začátečníky, tak i pro náročné lyžaře.

Díky svému jedinečnému uspořádání poskytují soukromí a zároveň jsou vhodné pro rekreaci a společná setkání rodin, přátel a známých. Rodiče se nemusí bát o své děti, chalupy jsou v klidné části obce, kde si děti mohou nerušeně hrát. Oddělené ložnice se samostatnou koupelnou poskytnou každému dostatečné soukromí a velké obytné místnosti umožní společná setkání a zábavu. Chalupy jsou proto vhodné i pro školení, jazykové a jiné pobytové kurzy menších firem, kdy lze spojit užitečné činnosti s příjemným horským prostředím a relaxací.

Ubytování Vysoké nad Jizerou,Sklenařice

V přízemí objektu je prostorná společenská místnost s velmi dobře vybavenou kuchyní a SAT TV, WC a lyžárna. V I.patře jsou ze společné chodby přístupné tři apartmány. Každý má ze vstupní chodbičky přístupnou vlastní koupelnu, ložnici pro dvě osoby se SAT TV a schody do podkrovní galerie se dvěma lůžky. Ubytovatel v objektu nebydlí a je přítomen pouze při předání objektu.

Stravování Vysoké nad Jizerou,Sklenařice

Vlastní nebo v blízké místní restauraci MEXIKO.

Výlety Vysoké nad Jizerou,Sklenařice

Sklenařice u Vysokého nad Jizerou jsou nádhernou rekreační oblastí vhodnou pro zimní i letní sporty a turistiku. Narozdíl od velkých rekreačních center, jako jsou Pec pod Sněžkou, Špindlerův Mlýn nebo Harrachov, se jedná o velmi klidné a pohodové místo, kde nejsou fronty na lyžařské vleky, kde na silnicích se netvoří nervózní zácpy aut a na parkovištích vždy najdete volná místa. Rekreační středisko je umístěno v nadmořské výšce 800 m na náhorních svazích, což návštěvníkům přináší mimořádně čistý vzduch a nádherné výhledy na západní část Krkonoš a Jizerské hory. Středisko je také známe svou výhodnou polohou pro běžkaře, neboť se nachází v těsné blízkosti několika dobře udržovaných běžeckých tratí.

Informace Vysoké nad Jizerou,Sklenařice

Rezervovat je možné samostatnou chalupu Karolina nebo Vendula .Při rezervaci obou chalup najednou, bude poskytnuta další sleva 10%.
V ceně jsou zahrnuty všechny služby a spotřeba energií.Platí se jen poplatky obcím.

Lyžařský vlek
Bazén
Koupání v okolí
Satelit
Sauna
Kouření v objektu
Kuchyňka
Obchod v blízkosti
Televize
Náročnější sporty
Krb
Vinárna
Přípojka na internet
Příjem platebních karet
Terasa
Zahrada
Les
Houbaření
Koupelna
Dětské hříště
Domácí zvíře
Restaurace v blízkosti
Parkování u objektu
Společenská místnost
Jízdárna
Historické památky
Cykloturistika
Půjčování kol