Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!
Chatka Johanna
1 2
Náročnější sportyNáročnější sportyCykloturistikaCykloturistikaHistorické památkyHistorické památkyJízdárnaJízdárnaRestaurace v blízkostiRestaurace v blízkostiDomácí zvířeDomácí zvířePřípojka na internetPřípojka na internetTelevizeTelevizeKuchyňkaKuchyňkaBazénBazénKoupání v okolíKoupání v okolíLyžařský vlekLyžařský vlek

Ubytování Chata
Kraj: Liberecký kraj
Turistická oblast: Jizerské hory
Obec: Janov nad Nisou
Ubytovací kapacita: 1 - 4 osob
Cena za noc: od 1 Kč (bez snídaně)

Provozovatel: Simona Učňová
Email pro rezervaci: johanna@chalupaseverka.cz
Kontaktní telefon: 720438070
Webové stránky objektu: www.apartmany-semerink.webnode.cz

+ Přidat do oblíbených

Kontaktní údaje - Chatka Johanna

Provozovatel: Simona Učňová
Email provozovatele: johanna@chalupaseverka.cz

Mobil: 720438070
Webové stránky: www.chalupaseverka.cz/johanna

Podrobnější informace o cenách najdete přímo na našem webu: www.apartmany-semerink.webnode.cz

TERMÍN / DRUH POBYTU CENA S DPH
Sezóní cena za osoba / noc 0 Kč
Mimosezóní cena za osoba / noc 0 Kč
Cena za celý objekt / týden 8400 Kč
Cena za zkrácený pobyt (pokud je dostupný) 3960 Kč


PROVOZ OBJEKTU INFORMACE
Provoz objektu
Letní sezóna 01.06. – 15.09.
Zimní seźona 01.01. – 31.03.
Zkrácený pobyt minimálně na 2 noci

Chatka 2+kk, 40 m2 pro 4 osoby s dřevěnou terasou s posezením a malou předzahrádkou s ohništěm, pískovištěm a bazénem pro děti. Parkování u chatky. Rádi a zdarma uvítáme i Vaše domácí mazlíčky ;-)

Ubytování Janov nad Nisou

Chatka se skládá z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, vybaveného kuchyňského koutu, ložnice s palandou, koupelny se sprchovým koutem a odděleného wc.

Stravování Janov nad Nisou

Stravování vlastní - chatka má kompletně vybavenou kuchyň. Do 800 m jsou min. dvě restaurace. Rychlé občerstvení je k dispozici ve Ski areálu Severák a na centrálním parkovišti v Hraběticích. Nákup potravin je možný v centru Janova nad Nisou, v Bedřichově v budově pošty či v nedalekém Jablonci nad Nisou.

Výlety Janov nad Nisou

Objekt je svou polohou ideálním výchozím místem pro pěší turistiku, cykloturistiku, běžecké i sjezdové lyžování. Zastávka Skibusu na Tanvaldský Špičák 50 m.

Nedaleko se nachází velmi oblíbený Ski areál Severák s 10 vleky a jedním pojezdovým kobercem, který protínají tratě známé Jizerské magistrály, nabízející 180 km upravených tratí pro běžecké lyžování a v létě pěší a cykloturistiku. Součástí areálu je minizoo, jízdárna s možností vyjížděk na koních, půjčovna lyží, kol a koloběžek a golfové hřiště. Dalšími ski areály v okolí jsou Bedřichov, Josefův Důl a Tanvaldský špičák.

Další velmi navštěvovanou atrakcí je Bobová dráha v Janově nad Nisou, s délkou 900 m, 22 zatáčkami a raritním karuselem.

Celoročně jsou velmi oblíbenými turistickými cíly např. jizerskohorské rozhledny (nejbližší Slovanka 700 m, Královka a Bramberk), přehrady, tisícovky s nádhernými výhledy, tajemstvím opředené pomníčky, skalní vyhlídky, vodopády apod., a to jak na běžkách nebo na koni, tak i na kole či pěšky.

Koupání je možné v některých z Jizerskohorských přehrad, dále pak např. koupaliště v Lučanech nad Nisou, u Doliny v Bedřichově či Josefově Dole a krytý bazén v Jablonci nad Nisou či Liberci.

Pro cyklonadšence je v Novém Městě pod Smrkem k dispozici Singltrek, s několika stupni obtížnosti.

V neposlední řadě určitě stojí za návštěvu Centrum Babylon v Liberci, se spoustou vzrušujících zážitků, jako např. Aquapark, IQ park, Lunapark, Bowling, Laser game, Wellness centrum a pod., a to vše pod jednou střechou. Dále také zoologická a botanická zahrada v Liberci, na Starém Městě.

Blízká lyžařská střediska: Severák, lucifer - Josefův Důl, U PILY - Lučany nad Nisou, Bedřichov, Bukovka - Josefův Důl, Nová Ves (nad Nisou), Dobrá Voda, Filip - Smržovka, Selský dvůr - Albrechtice, U Tomáše - Albrechtice, Tanvaldský Špičák, U Kapličky - Mariánská Hora, Světlý vrch, Zásada, Obří sud Jeřmanice - Javorník.

Informace Janov nad Nisou

Cena za chatku / týden:
Zimní sezóna: 9.800,- Kč
Letní sezóna: 9.800,- Kč
Mimo sezónu: 8.400,- Kč
Cena za chatku / víkend:
Mimo sezónu: 3.960,- Kč

Chatka je nabízena celoročně jako celek, bez ohledu na počet hostů. V letní a zimní sezóně výhradně na týdenní pobyty, a to od soboty do soboty. V mimosezóně je možné ubytování i na víkend, případně i jinou část týdne, vždy však minimálně na dvě noci.

Příjezd je od 14:00, odjezd je do 10:00.

Rezervace je podmíněna uhrazením zálohy ve výši 50% předem z celkové ceny, a to do 3 pracovních dnů od potvrzení rezervace. V případě neuhrazení zálohy si vyhrazujeme právo na obsazení termínu jiným hostem.

Doplatek je splatný bankovním převodem nejpozději 2 týdny před příjezdem. Kauce ve výši 2.000,- Kč a poplatky OÚ jsou splatné v hotovosti v den příjezdu. Kauce bude použita na vyúčtování el. energie a případnou vzniklou škodu.

Lyžařský vlek
Sauna
Koupání v okolí
Krb
Bazén
Satelit
Kuchyňka
Dětské hříště
Televize
Kouření v objektu
Přípojka na internet
Vinárna
Terasa
Příjem platebních karet
Zahrada
Les
Houbaření
Koupelna
Domácí zvíře
Restaurace v blízkosti
Obchod v blízkosti
Parkování u objektu
Společenská místnost
Jízdárna
Historické památky
Cykloturistika
Půjčování kol
Náročnější sporty