Vyhledávání
Druh ubytování:

Vyberte kraj:

Vyberte turistickou oblast:


Vyzkoušejte rozšířené vyhledávání
Ubytování
Turistické oblasti
Doporučujeme
Telestica, www.telestica.cz


auto-inzert.cz


mobilní domy


nove-zaluzie.cz
AKCE: Nyní základní registrace objektu zdarma!

Jižní Morava

Vinice, sklípky, víno

Jižní Morava to jsou nejen úrodné vinice a skvělé víno. Okoštujte ta nejlepší. Ale užijte si ještě mnohem více! Malované vinné sklípky lemují překrásnou krajinu zalitou sluncem s mnoha turisticky vděčnými místy.

Buclatá Venuše a Pálava

Objevte unikátní meandry Dyje a Moravy, Pálavské vrchy, nádrž Nové Mlýny a Věstonickou Venuši. Lednicko – Valtický areál ohromí svou architektonickou krásou. K návštěvnicky oblíbeným oblastem patří Českomoravská vrchovina a poklidné Bílé Karpaty.

Brněnský Špilas a jeskyně

Centrem oblasti je město Brno. Najdete zde svérázné město plné atraktivit. Navštivte tajemný Špilberk, Petrov nebo místní zoo a symbol města Brněnského draka. Kousek dál leží známý Moravský kras s jeskyněmi, řekou Punkvou a propastí Macocha. Z Brna je to jen kousek do elegantní Vídně.

Romantické Podyjí

Národní park Podyjí nabízí hluboká skalnatá údolí s mohutnými meandry. Centrem oblasti je historické Znojmo s unikátní rotundou a zámkem. Prohlédněte si větrný mlýn v Lesné, hrad Bítov a perlu Moravy – zámek Vranov nad Dyji, který se klene na mohutném ostrohu.

Slovácko sa nesúdí

V rázovité oblasti Slovácka se dodnes udržují lidové zvyky a slavnosti. Velké Pavlovice jsou známou vinařskou obcí. Mikulčice jsou rozsáhlou archeologickou lokalitou z doby velkomoravské. Centrem Slovácka je Hodonín. Narodil se zde i prezident T. G. Masaryk. Slovácký Kyjov je střediskem mnoha slavností. Poutní místo Blatnice pod svatým Antonínkem je oblíbeným výletním cílem. Skanzen ve Strážnici Vás seznámí s lidovou architekturou. A co teprve slavná Jízda králů ve Vlčnově.

Ubytování na Jižní Moravě

Ubytovací služby najdete v každé oblasti Jižní Moravy. Vyberte si podle svého vkusu. Romantické penziony, komfortní hotely nebo pronájmy chat a chalup i kempy. Taková je nabídka ubytování na Jižní Moravě.

<< zpět na výpis článků